置富Malls ×大口仔和風賀年| likemagazine.com.hk
Shopping

置富Malls ×大口仔和風賀年

Sanrio家族成員人氣指數長期高企,節日有他們出動跟大家慶祝,氣氛特別好!今年Sanrio就派出人稱「大口仔」的Minna no Tābō,聯同一眾朋友仔去到置富Malls,同大家拜年慶新春。大口仔一身特色新年服飾,醒目型仔,加上招牌燦爛笑容和「腰果」眼,不但人見人愛,而且人人見到佢都搶住要合照。商場特別設計不同場景,讓大家發揮一下創意,影靚相,行大運,過好年。2月13日,置富嘉湖將有開運派對,人氣主播陸浩明將到置富嘉湖同大家玩遊戲和送禮品。在2月14日情人節當天,以甜美見稱的陳嘉寶將會現身麗港城商場,同大家甜蜜度新歲。

大口仔和女朋友坐著寶船,來到置富嘉湖,在富士山山景和鳥居下迎接大家,寓意新一年招財進寶。
日式新年布置,有別於傳統,帶來驚喜。
置富都會內,大口仔和女朋友穿上新年慶典服跪坐在蒲團上,為新年祈福。
推廣期間,在商場消費滿指定金額,可免費換領賀年限定全盒或湯杯。

 

Info
置富Malls‧Minna no Tābō開運迎新春
日期:即日至2月21日
查詢:www.fortunereit.com

Text•Josi Yan

相關文章
賞月嚐新潮月 刺身燒物混搭出鮮 小改變歎生活 美食博覽 尋味必讀 Summer Beach Party 平易近人法式農村菜 GU秋冬開季喇! 暑假商場好節目